De animator Margien Klein Haneveld
In de animatiestudio

De animator achter Popsicle Media

Het ontwikkelen van krachtige animaties voor mooie merken en bedrijven is mijn grote passie. Elk frame in een animatie is een stukje artwork. Wanneer die frames samenkomen, ontstaat een overtuigend verhaal. Jouw verhaal. En dat maakt mijn werk als animator geweldig.

Van animator in loondienst naar ondernemer

Na ontzettend mooie jaren als animator voor een zorgorganisatie was het in juni 2019 tijd voor een nieuwe stap. Daaruit werd animatiestudio Popsicle Media geboren. Aangedreven door mijn liefde voor motion design, 2d animaties en illustraties. Mijn focus als animator ligt daarbij op kleurrijke uitleganimaties. Ik werk graag samen met andere creatieve freelancers, van copywriters tot sound designers, om een mooi eindproduct neer te zetten.

De inspiratie voor mijn animaties

Naast het achter de computer werken als animator, ontdek ik graag de wereld buiten. Daarom bevind ik mij in mijn vrije tijd regelmatig in de natuur. Ook houd ik enorm van verre reizen buiten Europa. Ik laat mij inspireren door de wereld en de mensen om mij heen. En buiten krijgen mijn gedachten de vrijheid voor het bedenken en uitwerken van nieuwe animaties.