Project

Animatie Digisterker – digitale zorg

Opdrachtgever

Buro Barabas

Mijn rol

Het maken van een storyboard en illustraties op basis van het script. Om deze elementen vervolgens te verwerken in een animatie

Project breakdown; animatie Digisterker – digitale zorg

Het idee

De derde animatie uit de animatiereeks voor Digisterker. Deze animatie gaat over digitale zorg en wat dit betekent voor jongeren, wat kan je ermee en wat heb je eraan.

De uitwerking

Op basis van de voorgaande animaties is die stijl in deze animatie doorgetrokken. Allereerst is het storyboard uitgewerkt, gebaseerd op de voice over tekst. Dit storyboard is al meteen in de juiste stijl uitgewerkt, omdat deze al goedgekeurd was en er daarmee meteen een duidelijk beeld zou worden neergezet. Vervolgens is het storyboard in de animatie gegoten, waarbij Cody van Buro Barabas ook een deel heeft geanimeerd. Een echt samenwerkingsproject dus. Hij heeft de eerste scene opgepakt, waar de jongen aan het hardlopen is en de scene nadat hij met zijn hamer op zijn vingers slaat, de scene waar je het huis ziet en het woord: ‘aaaaaah’. De rest heb ik uitgewerkt.

Stijlelementen

Dit is de derde animatie in de Digisterker animatiereeks en bestaat daarom uit dezelfde stijlelementen. De achtergrond is rustig vormgegeven en de elementen op de voorgrond hebben andere kleuren uit de huisstijl, waardoor je daar echt op gaat focussen.

Stijl animatie digisterker - digitale zorg

Het eindresultaat

Uitleganimatie Digisterker over digitale zorg

Dit project is met 100% liefde gemaakt door Popsicle media

Animaties Animatiestudio Popsicle media