Project

Animaties Mister Watson

Opdrachtgever

Buro Barabas

Mijn rol

Het maken van een stijl op basis van het huisstijlhandboek. Het opzetten van een storyboard en het uitwerken van illustraties op basis van het script. Vervolgens heb ik al deze elementen in een twee strakke animaties gegoten.

Project breakdown; animaties Mister Watson

Het idee

Mister Watson is een initiatief van Wiertz Company. Het is een plek waar je als opdrachtgever makkelijk vacatures kunt plaatsen, zoveel als je wilt. En makkelijk op zoek kunt naar de beste kandidaat voor die vacature. Als flexmedewerker kun je namelijk op die vacatures reageren. Zo ontstaat er snel een match tussen medewerker en opdrachtgever en kan je samen ook snel aan de slag. Op basis van reviews die je kan schrijven en ontvangen kom je als flexmedewerker in het oog van een nieuwe opdrachtgever. En kan je omgekeerd als opdrachtgever ook een keuze maken tussen de beste medewerkers.

De uitwerking

Voor het platform moesten er twee animaties gemaakt worden. Een gericht op de opdrachtgevers en een gericht op de flexmedewerkers. In beide animaties werden kort en scherp de voordelen voor beide partijen verteld en laten zien. Zodat je precies weet wat je er aan hebt.

Op basis van het huisstijlhandboek heb ik de stijl voor beide animaties ontwikkeld. Een belangrijk element was het Mister Watson logo, dit is teruggebracht op elke plek waar het platform te zien was. Verder heb ik ervoor gekozen om de prominente oranje kleur te verwerken in de karakters. Op deze manier houdt je het neutraal en kan iedereen zich ermee identificeren. In de animatie zit een duidelijke afwisseling tussen achtergrondkleur en scene opbouw, op deze manier blijft de animatie dynamisch en verandert het op de momenten dat dit nodig is.

Het eindresultaat

Uitleganimaties Mister Watson

Dit project is met 100% liefde gemaakt door Popsicle media

Animaties Animatiestudio Popsicle media