The creative adult is the child who survived

Niet alleen voor werk, maar ook in mijn vrije tijd dompel ik mijzelf graag onder in de wonderlijke wereld van animatie en illustratie. Hieronder een selectie van mijn vrije werk.

Kingsday 2020

Kingsday 2020 was dit jaar iets anders dan voorgaande jaren. We hebben het namelijk vanuit onze knusse huisjes gevierd. Je kunt dan gelukkig nog steeds een lekkere oranje tompouce eten of leuke spelletjes spelen.

Animatie bevrijdingsdag

Bevrijdingsdag 2020

Ook bevrijdingsdag was natuurlijk net wat anders, maar niet minder bijzonder. Het is nog steeds een ontzettende zegen dat wij hier in vrijheid mogen leven en dat moeten we nooit vergeten!

Mooie verhalen

Beautiful stories deserve a beautiful way of telling them, through animation. Ik vind storytelling een must als het gaat om animatie. Op deze manier kan je de kijker namelijk echt meenemen door het verhaal.

Recharge

Soms moet je jezelf echt weer even opladen. Van het thuiswerken, een drukke dag op kantoor of een druk weekend. Een heerlijke wandeling in het bos helpt mij dan altijd erg goed.

Animaties met impact

Create animations that suck people into their screens. Het gaat allemaal om hoe de boodschap, het verhaal en de stijl samenkomen.

Nothing wrong with having a little fun

Plezier hebben in de dingen die je doet is ontzettend belangrijk. Zo zie ik dat ook als ik bezig ben met mijn eigen creaties. Want iemand moet de slingers ophangen, toch?

Dit creatieve werk is met 100% liefde gemaakt door Popsicle media

Animaties Animatiestudio Popsicle media